Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си: моделът дори иска

...
Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си: моделът дори иска
Коментари Харесай

Нова звездна раздяла на хоризонтa?

Хейли и Джъстин Бийбър имат проблеми във връзката си: моделът даже желае да се разведе, оповестява In Touch Weekly.

Според осведомени повода е, че на Хейли ѝ липсва персонално пространство, а брачният партньор ѝ изисква прекалено много внимание от нея.

" Джъстин е завладяващ и разчита значително на нея за своето прочувствено и психическо благоденствие ", споделя източникът. Според него Хейли към този момент е достигнала сериозната точка.

В обществените мрежи на двойката обаче това не може да се каже: съпрузите не престават да разгласяват взаимни фотоси, на които наподобяват много щастливи. Вътрешният източник обаче твърди, че всичко това е в името на " една красива заблуда ".

Джъстин и Хейли се срещат през 2009 година, а през 2016 година имат къс романс. След като скъса с Хейли, Бийбър се върна при любовницата си Селена Гомес, с която по това време беше скъсал и по-късно възобновил връзката си.

След като Бийбър и Гомес се разделиха дефинитивно, Джъстин още веднъж стартира да се среща с Хейли. През 2018 година стана известно за годежа им, а още няколко месеца по-късно те се ожениха.

Романсът на Джъстин и Хейли провокира доста полемики в интернет. Хейли непрекъснато се задява със Селена Гомес, обвинявайки я, че сякаш е повода за раздялата им. Самата Гомес съобщи, че след раздялата с Бийбър е била депресирана и се е сблъскала с душевен проблеми.

Самите Селена и Хейли отхвърлят каквато и да е омраза. В момента Селена се среща с музикалния продуцент Бени Бланко, за което също е подложена на критика.

Джъстин Бийбър също приказва за нервния си срив след брака си с Хейли, защото съгласно него е имал разнообразни упования. Въпреки това той признава, че брачната половинка му го поддържа доста, определяйки я като " непосредствен другар ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР